Kvalitní sexuální život je důležitý nejen pro pohodu ve vztahu a tím pro fungující vztah, ale hlavně pro zdraví. Pravidelný sex má na zdraví člověka opravdu velký vliv, a tak je logické že každý kdo chce být v psychické pohodě a vyvarovat se onemocněním způsobeným nedostatkem sexu, musí sex provozovat. Jenže v tom často mužům brání erektilní dysfunkce. Neschopnost dosáhnout erekce se pravidelně dostavuje okolo padesátého roku, a občasně tento problém řeší muži už od období dospívání. Dosáhnout erekce není tak automatické jak by si většina lidí mohla myslet. Zatímco muži ve vyšším věku především řeší problémy s tím že nemohou dosáhnout erekce, mladší muži, zejména ti kteří začínají sexuálně žít, řeší opačný problém – erekce sice dosáhnou poměrně snadno a rychle, ale jejich výdrž je opravdu krátká.

doplňky stravy

Není tak výjimkou že styk trvá opravdu jen pár minut, v krajním případě dokonce vteřin. Jak špatná erekce, tak předčasná ejakulace jsou samozřejmě pořádným zásahem do mužova sebevědomí. U předčasné ejakulace jde většinou o přílišnou dychtivost, nezkušenost a také o to, že mladí muži jsou doslova přeplnění testosteronem. Tento problém tedy většinou vymizí jakmile muž nasbírá více zkušeností, protože se dokáže ovládat.

vyřezaný banán

Někdy ale problém přetrvává, a tak je lepší jej řešit pomocí doplňků stravy. Jednou z látek, která pomáhá vyřešit tento problém, je dapoxetin. Dá se sehnat bez lékařského předpisu ve formě tablet. Užívat ho může každý, kdo má tento problém, který během dospívání sám neodezněl. Vyzkoušejte volně dostupné doplňky stravy, které dokážou s erekcí i ejakulací hotové zázraky. Váš intimní život bude zase o něco lepší a uvidíte, že pomocí vhodně zvolených doplňků se upraví i všechny problémy které vás doteď trápily. Všechno jde řešit, ale nesmí se čekat až se všechno zhorší – pak se všechno řeší hůř.